Дома > Вести > Вести од индустријата

Постапка за користење на комплетот за пренос на вируси транспортна цевка за земање примероци (неактивирана)

2022-03-31

Комплет за транспорт на вируси(Неактивирана) ПРЕДНОСТ
Постапка за користење на комплетот за пренос на вируси транспортна цевка за земање примероци (неактивирана)
â— СТАБИЛНА ТЕМПЕРАТУРА НА СОБАТА
â— УНИКАТНА ФОРМУЛАЦИЈА ЗА МЕДИУМИТЕ
Подобрена формулација на раствор на Хенкс, комбинирана со повеќе антибиотици за да се спречи репродукцијата на бактерии и габична флора, медиумот за транспорт на вирусот може да се комбинира со стерилен брис.Брз дијагностички тестКомплет.
â— БЕЗБЕДНИ И СИГУРНИ ТАБЕСИ ЗА СТАВАЊЕ
УНИКАТЕН ДИЗАЈН НА ТОЧКА НА ПРЕКРУЖУВАЊЕ
â— БЕЗБЕДНИ, ОКРШИВНИ, СПОРЕДНИ цевки
Задебелен дизајн, со карактеристична внатрешна конусна форма што овозможува центрифугирање на примероците.
Нема DNase, RNase и токсични остатоци.vtm оди.
- Повеќе спецификации
Големиот волумен за полнење на медиумот овозможува повеќекратни тестови на истиот примерок. малиот волумен го спречува разредувањето на примерокот.

За собирање, транспорт, одржување и долгорочно замрзнување на чување на вирусот.



VTMПроцедура за тестирање


Non-inactivated Non-inactivated Non-inactivated
1. Облечете ракавици и заштитна облека. 2. Собери примерок собрисеви, какобрисеви од назофаринксотибрисеви од орофаринксот. 3. Асептички извадете го капачето од цевката, вметнете брис во цевката со медиум
Non-inactivated Non-inactivated Non-inactivated
4. Скршете го вратилото на брис со свиткување на ѕидот на цевката рамномерно на претходно извлечената линија. 5. Вратете го капачето на цевката и затворете цврсто 6. Обележете со соодветни информации за пациентот, Испратете во лабораторија за итна анализа.
Жинан Баибо Биотехнологија Ко., ООД.


Како снабдувач на стерилни антигенски брисеви,комплети за транспорт на вирусиикомплети за брзо откривање на антигени, BABIO има силна техничка сила, 72 независни права на интелектуална сопственост и 91 сертификат за регистрација на медицински помагала одобрен од CFDA. Производите на компанијата главно вклучуваат земање примероци од вируси икомплети за брзо откривање, реагенси за детекција на микроби, реагенси за откривање POCT, биохемиски дијагностички реагенси, дијагностичка опрема итн. Добредојдовте онлајн консултации, вашето барање ќе биде одговорено во рок од 24 часа!

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept