Дома > Вести > Вести за компанијата

Најавторитетниот, најригорозниот експериментален истражувачки институт на Европската унија (Германија ПЕИ), верификацијата на перформансите е помината!

2021-11-05

Добри вести! Најавторитетниот, најригорозниот експериментален истражувачки институт на Европската унија (Германија ПЕИ), верификацијата на перформансите е помината! Неодамна, тестот за антиген за нов коронавирус (2019-NCOV) (метод со колоидно злато) независно развиен од BaIBO Biological (залихички код: 830774) ја помина верификацијата на перформансите на Институтот Пол-Ерлих (германски: Paul-Ehrlich Institut). Тест комплетот (метод на колоидно злато) беше потврден од Институтот Пол-Ерлих (ПЕИ) во Германија. Германија Институт Пол Ерлих (ПЕИ) и германскиот федерален институт за вакцини и биомедицински истражувања, е една од германските федерални истражувачки институции и медицински регулатори, моментално поврзани со федералното министерство за здравство (БМГ), има независно вршење на инспекција на биолошки производи, клинички испитувања за испитување и одобрување, одобрени и издадени од сериски производи, како што се функции, но исто така и за различни организации. Тој, исто така, обезбедува професионални совети за германската влада, локалните власти и германскиот парламент и обезбедува релевантни информации за пациентите и потрошувачите. Овој пат, тестот за антиген на Biocov ја доби авторитативната сертификација PEI, која целосно ги покажува одличните перформанси на производот. Во моментов, состојбата со епидемијата е сè уште тешка. Производите за тестирање COVID-19 на Biocov ќе продолжат да придонесуваат за брзо скрининг на новиот коронавирус и ќе придонесуваат во борбата против СОВИД-19.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept