Дома > Вести > Вести за компанијата

Baibo Biotech ги донесе своите најнови производи и тим за 'рбет на ин витро настанот за дијагностичка индустрија со пријатели од сите сфери на животот!

2021-06-04


На 13. Кина (меѓународна) лабораториска медицина и опрема за трансфузија на крв и изложба на реагенси што се одржа во Меѓународниот центар за конвенции и изложби Qujiang во Ксиан, Baibo Biotech ги донесе своите најнови производи и тимот на 'рбетниот столб на настанот за ин витро дијагностичка индустрија со пријатели од сите сфери на животот!


Штандот Babio Biotech 176 беше многу популарен. Клиентите од целиот свет покажаа голем интерес за производите на Бибо, особено за интелигентниот робот за обработка на примероци од микроби ET2000. Тие ги посетија демонстрациите на производот и поставија прашања што ги загрижуваат. Преговорите за соработка на лице место беа многу желни.








We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept